Home Tutorial Info Photoshop LOTW Contact Me

19.7.14

Tutorial Lihat di Sebalik ••••••••

Assalamualaikum~! :)

Tutorial Lihat di Sebalik ●●●●●●●●| Pernah tak bila korang pergi cyber cafe atau komputer kat rumah jer, korang buka Facebook atau Twitter, Wallah! Dah tersedia email dan password orang yang log in sebelum tu?!

Ni biasanya kes lupa nak untick pada remember me laa ni. Okay! Jadi, aku nak share sikit caranya bagaimana nak tengok di sebalik hidden password tu atau ●●●●●●●● ni. Start!


Pertama sekali, korang highlight keseluruhan password tadi tu. Kemudian, klik kanan pada pass tu dan pilih Inspect element.


Seterusnya, korang cari perkataan ni, type="password". Kalau dah jumpa, korang gantikan perkataan password tu kepada text.


Lepas siap jer, korang tekan Enter! Sekarang, korang dah boleh lihat yang ●●●●●●●● tadi tu telah bertukar menjadi kepada text. Happy! :)


Aku tahu yang reader Eye See Tea™ semuanya baik-baik belaka. Tolong klik boleh tak? :)

Wassalamualaikum~
Comments
0 Comments

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...